Walking dinners

Walking dinners

Walking dinner

Een kleine greep uit onze reeds gerealiseerde gerechtjes vanaf 35 personen
Walking dinner formules:

Menu 1: € 34,00
Waldorf salade met gerookte eendenborst
Tompouce van gerookte zalm met dille
Crème Agnes Sorel
Saltimbocca van kalkoen en parmaham met salie
Delice van Belgische chocolade en rode vruchten

Menu 2: € 36,50
Graved lacks met mosterd-dillesaus
Cocktail van grijze garnalen en roma tomaat
Velouté van waterkers met gerookte zalm
Magret van eend met lentegroenten en portosaus
Tiramisu van rode vruchten

Menu 3: € 39,50
Tagliata van tonijn met wasabi mayonaise
Torentje van lauw gerookte hoevekip en een puree van doperwten
Consommé van schaaldieren
Filet van zwaardvis gegrild met een tapenade van olijven uit de Provence
Paupiette van hoevekip met scampi, duxelle van champignons en fine champagnesaus
Tiramisu op klassieke wijze

Menu 4: € 45,00
Tartaar van Noorse zalm en kreeft met pijpajuin
Crème brulée van ganzenlever
Scampi met zachte curry en groenten brunoise
Vichysoise met gerookte zalm
Blanquette van hoevekip met grijze garnalen
Angusbeef met een bordelaise saus en gestoofde boschampignons
Tarte Tatin met vanilleroom

Creatieve luxegerechtjes die uw gasten verleiden

Elke walking dinner die chef-kok Piet De Groote en zijn team van professionele medewerkers uitwerkt, is maatwerk. We stellen u passend bij het concept van uw feest en het seizoen de lekkerste gerechtjes voor om staand te eten. Het liefst bouwen we een walking dinner gradueel op: originele fingerfood bij aanvang om stapsgewijs over te stappen naar verfijnde luxegerechtjes. Of wat dacht u van belevenisbuffetten waar uw gasten zich à volonté kunnen bedienen? Bij grote uitdagingen zijn we op ons best.

Al onze activiteiten zijn tijdelijk opgeschort door de coronamaatregelen opgelegd door de overheid.

Op reservatie maken we gerechten zoals kreeften, visgerechten in de bereiding die u wenst we vragen wel een dag op voorhand te reserveren.

X