Bedrijf evenementen

Bedrijf evenementen

Bedrijf evenementen

Uw klanten in de watten leggen op een chique evenement. Uw werknemers bedanken voor de inzet van het voorbije jaar met een charmant personeelsfeest. Uw medewerkers met hun gezin uitnodigen op een origineel nieuwjaar feest. Een belangrijke meeting opwaarderen met een verzorgde lunch of diner. Aanleidingen genoeg in uw bedrijf om te vertrouwen op een cateringpartner met ervaring.

Waarom bedrijven kiezen voor Repas Catering?

Zorgeloos gasten ontvangen  
Met de hulp van Dekeukenpieten Catering wordt ook uw bedrijfsevent een stressloze ervaring. We stellen u onze Dekeukenpieten cateringformules voor, sturen bij naar uw wensen, en werken samen met betrouwbare partners. Zowel in een feestzaal elders in België, als bij u in het bedrijf. Ook tijdens het feest nemen we de praktische organisatie uit uw handen, zodat u de relatie met uw gasten kan onderhouden.

Totaalaanpak op maat van uw wensen
Van de menukeuze tot logistieke ondersteuning en tafeldecoratie: het Dekeukenpieten Catering team verzekert u een betrouwbare service. Onze medewerkers zetten hun vakmanschap en liefde voor het koken in voor het welslagen van uw evenement.

In de kijker: serveer eens Tapas auténticas
Uw gasten hebben niet altijd de tijd om een hele avond uit te trekken voor uw evenement. Dekeuekenpieten tapasformule speelt er handig in op. Haal de ongedwongen sfeer van een Baskische tapasbar naar uw bedrijf en verras uw genodigden.