Locaties

Onze feestzaal
Onze feestzaal in de volhardingstraat 79 is geschikt voor zowel privé als professioneel gebruik.
Onze zaal heeft een capaciteit zittend tot 60 personen, staande kunnen wij 100 personen ontvangen.

 

Feestzaal te Outfort
In Fort Acht te Hoboken, op 5 km van hartje Antwerpen, vind je een groene oase van 32 hectare. Dit geklasseerde monument uit de negentiende-eeuwse fortengordel werd door Outfort uitgebouwd tot een unieke locatie voor al uw feesten.

 

Stuurboord
Gelegen aan de Scheldekaaien, is “STUURBOORD” zeer geschikt voor businessmeetings, congressen en evenementen. Er is 1500m² beschikbare ruimte die, naargelang de gekozen formule, divers kan ingedeeld worden.

 

Cruiseterminal
Onder de geklasseerde hangars, tussen Steenplein en Zuiderterras bevindt zich de fonkelnieuwe, multi- functionele cruiseterminal. In dit prachtig glazen paviljoen geeft Flandria U de kans kennis te maken met het begrip “PARTY AT THE RIVERSIDE”.

 

OceanDiva Classic
Wenst U het meer exclusiever, of liever een feestje op een luxueuze jacht. OceanDiva is het neusje van de zalm voor al uw feestjes op het water. In deze prachtige boot geven wij U de kans kennis te maken met het begrip “PARTY ON THE RIVER”.

 

Kasteel D’Ursel
Feesten in een kasteel, zoals je vroeger van hebt gedroomd het is allemaal mogelijk in het kasteel d’Ursel. In zijn huidige vorm is het kasteel een uitzonderlijk voorbeeld van een achttiende-eeuwse, adellijke zomerresidentie, omringd door een typisch negentiende-eeuws landschapspark. Zowel de indeling van het gebouw als de binneninrichting zijn bijzonder mooi bewaard.

 

Stadhuis van Antwerpen
Een diner in een exclusieve , historische sfeer? Een vergadering in een 16de eeuws kader met moderne voorzieningen het stadhuis van Antwerpen is hiervoor het juiste adres.
3 prachtige zalen staan ter uwer beschikking ;
Leyszaal max 99 personen
Trouwzaal max 120 personen
Wandelzaal max 100 personen

 

Kasteel den Brandt
Dit classicistisch meesterwerk uit 1790 combineert klassieke charme met een opmerkelijke accommodatie stijl anno 2000. De vier salons op het gelijkvloers bieden plaats aan 40 tot 500 genodigden voor alle mogelijke activiteiten zoals o.a. seminaries, shows, concerten, bals, feestelijke recepties en banketten. De oorspronkelijke eiken lambriseringen, kristallen kroonluchters, majestueuze schouwen en glimmende parketten laten er de aloude splendeur in al z’n pracht voortleven. Het zuiderterras en de geprivatiseerde voortuinen van het Kasteel, soms in combinatie met feesttenten, zijn dikwijls het toneel van gewaardeerde tuinparty’s en aperitiefmomenten.

 

FESTINA LENTE – Feesten op de Schelde
Zoekt u een unieke event locatie om te delen met uw partner, familie, vereniging of bedrijf? V-zit’s nieuwste verovering laat u Antwerpen intens beleven op het water, in alle luxe, rust en sereniteit of… in alle uitbundigheid!

Congres, daguitstap of party ? In ons ruime passagiersschip voelt u zich meteen thuis.
En zoals de naam het zelf zegt : “Haast u langzaam …”, maar vergeet vooral niet te genieten.

 

UW FEEST IN HET BUITENLAND

Zin om een feest te geven in het buitenland? hebt u een locatie en hebt u iemand nodig om het te organiseren? prima wij doen dat graag voor u.

Hebt u nog geen locatie maar wel plannen? prima wij zoeken wat u wens en organiseren het voor u.

Wat kost het om een feest in het buitenland te organiseren?

Alles hangt af van wat u wenst, we maken graag een offerte voor u op maar aangezien we daar heel wat werk aan hebben mocht u nog geen locatie hebben rekenen daar 100 euro standaard voor. Mocht u het feest boeken bij ons rekenen we niets aan voor de offerte.