Wij serveren u een dinner mooi gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of tasjes.
Daar wij streven naar harmonie tussen product, seizoen, marktaanvoer en versheid kan het gebeuren dat niet alles voorradig is. In dat geval voorzien we een ander gerecht ter vervanging.
Een kleine greep uit onze reeds gerealiseerde gerechtjes vanaf 35 personen
Daar wij streven naar harmonie tussen product, seizoen, marktaanvoer en versheid kan het gebeuren dat niet alles voorradig is. In dat geval voorzien we een ander gerecht ter vervanging.
Een kleine greep uit onze reeds gerealiseerde gerechtjes vanaf 35 personen
Walking dinner formules:
Menu 1: € 34,00
- Waldorf salade met gerookte eendenborst
- Tompouce van gerookte zalm met dille
- Crème Agnes Sorel
- Saltimbocca van kalkoen en parmaham met salie
- Delice van Belgische chocolade en rode vruchten
Menu 2: € 36,50
- Graved lacks met mosterd-dillesaus
- Cocktail van grijze garnalen en roma tomaat
- Velouté van waterkers met gerookte zalm
- Magret van eend met lentegroenten en portosaus
- Tiramisu van rode vruchten
Menu 3: € 39,50
- Tagliata van tonijn met wasabi mayonaise
- Torentje van lauw gerookte hoevekip en een puree van doperwten
- Consommé van schaaldieren
- Filet van zwaardvis gegrild met een tapenade van olijven uit de Provence
- Paupiette van hoevekip met scampi, duxelle van champignons en fine champagnesaus
- Tiramisu op klassieke wijze
Menu 4: € 45,00
- Tartaar van Noorse zalm en kreeft met pijpajuin
- Crème brulée van ganzenlever
- Scampi met zachte curry en groenten brunoise
- Vichysoise met gerookte zalm
- Blanquette van hoevekip met grijze garnalen
- Angusbeef met een bordelaise saus en gestoofde boschampignons
- Tarte Tatin met vanilleroom
Add Comment