menuPerfecte gerechten voor elke occasie Warme voorgerechtenHoofdgerechtenDessertenBuffetten Gebakken scampi met curry op gestoofde prei Blini’s met gerookte zalm, asperge en zure room Zeetongrolletje met tijgergarnaal, creme van broccoli en witte wijnsaus Gebakken ganzenlever met appel en balsamico Open ravioli met kreeft, Sint-jacobsvrucht en grijze garnaal Salade van kreeft met zuiderse groentjes Polderaardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook Gebakken tarbot met asperge en blanke botersaus Paling gegaard in duvel met dobbelsteentjes groenten Paupiette van hoevekip met kreeft en amoricainsaus Kalfsfilet met Puurse asperges, lamsoren en trostomaat Zeetongrolletjes met mousse van zalm, seizoensgroenten en rozemarijnolie Glaasje met chocolademousse zoals ik hem graag heb Crêpe met appelsiensaus Mousse van mascarpone met bosbessen Glaasje met yoghurt, rood fruit en honing Tiramisu van aardbeien Soepje van aardbeien en Mechelse asperges Luikse Salade Gentse Waterzooi Gehaktballetjes met krieken Brussels witloof met ham en kaassaus Asperges op Vlaamse wijze Konijn met pruimen Paling in het groen Tomaat gevuld met grijze garnalen Rijsttaart Limburgse vlaai Gekookte en gebakken aardappeltjes Brugse Kop met remouladesaus Foto'sBekijk onze Recente Project Bekijk meer mogelijkheden