Catering voor geweldige bedrijfsevenementen

Catering voor geweldige bedrijfsevenementen

Op zoek naar een professionele cateraar voor uw indoor of outdoor events?
Wenst u een uitgebreide receptie of een intiem luxe-diner te organiseren op locatie?
Staat er een personeelsfeest, klantevenement, beurs of opendeurdag op het programma?

Bij DeKeukenPieten bent u aan het juiste cateringadres!

Wij bieden originele cateringformules voor elk bedrijfsevenement van 10 tot 1000 personen. Onze koks vervullen iedere culinaire wens met verse ingrediënten en kwaliteitsproducten. DeKeukenPieten is gekend voor lekker en smaakvol eten, pittig afgekruid en met veel liefde geserveerd.

DeKeukenPieten organiseert…

Heeft u een evenement op de planning? DeKeukenPieten is uw catering-partner-in-crime! Omdat geen enkel event en geen enkele klant hetzelfde is, komen wij niet met een standaard brochure. Van ontbijt tot diner tot een verfijnd diner? Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of lactosevrij? Geen probleem! Elk catering concept wordt à la carte uitgewerkt. Vertel ons wat uw wensen en uw wilde ideeën zijn en wij duiken met veel creativiteit en plezier de keuken in.

DeKeukenPieten realiseert…

Op de dag van het evenement stellen wij onze mobiele keuken op en zorgen wij achter de schermen dat alles op wieltjes verloopt. DeKeukenPieten bereidt alles vers en dat proeft u! Wat brengen we nog mee? Alle cateringbenodigdheden zoals het bestek, het servies, tafels, stoelen… én uiteraard onze DeKeukenPieten bediening. Het enige wat u moet doen, is genieten van uw event en uw gasten!