Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten beschikbaar.

Who's who?

De kracht van De Keukenpieten is onze kleinschaligheid. Hierdoor kunnen we een grote flexibiliteit aan de dag leggen. Bovendien leveren we kwalitatief vakwerk met een persoonlijke toets.

Piet Degroote

Nadat hij zijn opleiding in de hotelschool te Koksijde afrondde, heeft Piet als kok in het buitenland ervaring opgedaan in Spanje, Oostenrijk en Frankrijk. Na enkele jaren te hebben gewerkt  in topzaken als: Sir Anthony Van Dyck en het Scholteshof,  chef-kok in Greens, Kleine bourla, Brasseurs, opende Piet zijn eigen restaurant: De Noteling in Aartselaar.

Na deze zaak 8 jaar succesvol te hebben uitgebaat vond Piet dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Zo groeide het idee om een catering bedrijf op te richten met als uitgangspunt dat je als gastheer of gastvrouw ook verwend mag worden. Zo is uw feest ook voor U een feest.