Onderstaande gerechten zijn voorbeelden van gerechten die we wel eens klaarmaken. Maar we koken op maat van de klant en elk feest is anders.

Onze stijl van koken is een klassieke keuken op een moderne manier gebracht met veel respect voor de seizoenen en wensen van onze gasten.

Staat uw lievelingsgerecht er niet bij, contacteer ons dan snel zodat we u een vrijblijvende prijsofferte kunnen doorsturen

 Warme voorgerechten

  • Gebakken scampi met curry op gestoofde prei
  • Blini’s met gerookte zalm, asperge en zure room
  • Zeetongrolletje met tijgergarnaal, creme van broccoli en witte wijnsaus
  • Gebakken ganzenlever met appel en balsamico
  • Open ravioli met kreeft, Sint-jacobsvrucht en grijze garnaal
  • Salade van kreeft met zuiderse groentjes
  • Polderaardappel met grijze garnalen, zure room en bieslook
  •  

Hoofdgerechten

  • Gebakken tarbot met asperge en blanke botersaus
  • Paling gegaard in duvel met dobbelsteentjes groenten
  • Paupiette van hoevekip met kreeft en amoricainsaus
  • Kalfsfilet met Puurse asperges, lamsoren en trostomaat
  • Zeetongrolletjes met mousse van zalm, seizoensgroenten en rozemarijnolie
  •  

 

 

Desserten

  • Glaasje met chocolademousse zoals ik hem graag heb
  • Crêpe met appelsiensaus
  • Mousse van mascarpone met bosbessen
  • Glaasje met yoghurt, rood fruit en honing
  • Tiramisu van aardbeien
  • Soepje van aardbeien en Mechelse asperges

Buffetten met warme en koude gerechten

Culinaire streekgerechten uit België aan 40 € per persoon (voor minstens 50 personen):

  • Luikse Salade
  • Gentse Waterzooi
  • Gehaktballetjes met krieken
  • Brussels witloof met ham en kaassaus
  • Brugse Kop met remouladesaus
  • Asperges op Vlaamse wijze
  • Konijn met pruimen
  • Paling in het groen
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen
  • Rijsttaart
  • Limburgse vlaai
  • Gekookte en gebakken aardappeltjes